Over ons


Al meer dan 50 jaar een begrip op het gebied van noten en zuidvruchten

Deze website geeft u een overzicht van de noten, zuidvruchten en rijstcrackers die wij verkopen.

Mijn vader, Jan Gotjé sr., is gestart vlak na de tweede wereldoorlog. Hij was een pionier in deze branche. Toen nog vrijwel niemand wist wat een cashewnootje was, verkocht hij ze al versgebrand op de Amsterdamse markten. Omdat in die tijd noten alleen te koop waren bij zeer exclusieve zaken, had hij het toen al erg druk.

Tegenwoordig voeren wij een ook groothandel, maar  onze roots zullen wij nooit loslaten.
Zo staan wij nog steeds op de markt. Wel op de bekendste markt van de wereld, namelijk de Amsterdamse Albert Cuyp markt!

Kwaliteit tegen redelijke prijzen en vers is nog steeds het motto. Onze noten branden wij dan ook pas op het moment dat uw bestelling binnenkomt en daarna gaat de bestelling zo spoedig mogelijk met de post mee. Alleen zo kunnen wij onze optimale versheid garanderen. Ook onze zuidvruchten zijn van superieure kwaliteit. Alle producten worden in een sealzakje luchtdicht verpakt. Als u wilt weten hoe u uw producten het best bewaard, klik dan hier.

Wij hebben ook veel klandizie van mensen uit het gehele land. Zij bezoeken hooguit een paar keer per jaar de markt. Er wordt ons dan ook steeds vaker gevraagd om iets op te sturen. Hierdoor is dan ook het idee onstaan van deze webwinkel (of beter gezegd: onze webkraam).

Kijk gerust eens rond en aarzel niet om contact met ons op te nemen, als een en ander niet duidelijk is.

Jan Gotjé