Home     Amandelen wit rauw 200 g x 6 st Doos
Amandelen wit rauw 200 g x 6 st Doos

Amandelen wit rauw 200 g x 6 st Doos


Amandelen zijn van origine afkomstig uit West-Azië, maar tegenwoordig komen ze voornamelijk uit Spanje en Californië. Ze worden in verschillende gedaantes verhandeld. Naturel (bruin) of geblancheerd (wit), geschaafd, vermalen als poeder, in langwerpige sticks. En dan hebben we nog de minder gezonde varianten: amandelbonen, chocolade-amandelen. Ja, deze noot is erg veelzijdig en wordt ook veel gebruikt in de keuken. Er wordt zelfs likeur van gemaakt.

Als noot is deze zeer goed rauw te eten. Amandelen zijn zoetig van smaak. Maar we verkopen deze ook versgebrand, dan heeft hij wat meer bite, dus is lekker knapperig. We verkopen ze ook met suiker, de zgn Amaretto Amandelen of met een pittig kruiden omhulsel, de Smokehouse amandelen.

Ook zijn amandelen basis voor vele zoete lekkernijen, bijvoorbeeld nougat, amandelspijs en amandelmarsepijn. Vele soorten spijs en marsepijn zijn niet geheel zuiver en worden gedeeltelijk van witte bonen gemaakt. Wij verkopen uitsluitend zuivere produkten, dus met echte amandelen!Artikelcode: 880029

Amandelen wit rauw 200 g x 6 st  Doos


 

Ingrediënten: AMANDELEN. Verpakt in een bedrijf waar NOTEN en PINDA´S verwerkt worden.