Biologisch Horecaverpakking

Wij zijn skal gecertificeerd onder nummer 024855

Onze biologische produkten verpakken en branden wij zelf onder de normen van skal. Dus van bulk naar consumenten verpakking hebben wij in eigen beheer. Soms halen we onze produkten rechtstreeks bij de bron. Voor al onze produkten is dat in de praktijk helaas niet haalbaar, gezien het aantal producten, welke over de hele wereld verbouwd worden. Deze kopen we natuurlijk wel van organic gecertificeerde bedrijven, die we meestal op gespecialiseerde beurzen ontmoeten.


Skal: voor betrouwbaar biologisch

Skal Biocontrole zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland.

Biologisch is een wettelijk beschermde term. Een landbouwproduct of voedingsmiddel mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. De Europese overheid bepaalt de regels, de ruim 3600 gecertificeerde bio-ondernemers leven deze na en Skal controleert hierop. Zo kan de consument er van op aan dat een biologisch product ook écht biologisch is. Skal toezicht op de hele biologische keten,  in opdracht van het Ministerie van EZ.


      Klik op het logo om naar            voor ons certficaat.